Qui som

A l'any 1944 va néixer la Societat Catalana d'Endocrinologia i Nutrició (SCEN). Des d'aleshores ha mantingut una activitat constant dins de l'àmbit de la nostra especialitat. En l'actualitat la nostra Societat entre d'altres es planteja els següents objectius:

  • Agrupar tots els especialistes llicenciats en Medicina i Cirurgia que tinguin interès o vinculació en la especialitat d'Endocrinologia i Nutrició, i els llicenciats o diplomats en altres àrees de les ciències de la salut que ho sol.licitin. Contribuir al millorament científic dels seus afiliats.
  • Promoure el desenvolupament de l'Endocrinologia i Nutrició en les vessants d'assistència mèdica, docència, recerca i organització sanitària, i donar assessorament als organismes públics en aquests aspectes.
  • Fomentar la creació de beques per ampliació d'estudis clínics i bàsics que facin referència als aspectes endocrinològics, metabòlics i de nutrició.
  • Promoure una col.laboració amb les Universitats, per obtenir un major desenvolupament científic i tècnic, que permeti millorar la recerca de l'Endocrinologia, Metabolisme i Nutrició així com desenvolupar la recerca bàsica a Catalunya.

Promoure el desenvolupament de tasques d'interès mèdic i científic en el camp de l'Endocrinologia, Metabolisme i Nutrició: Reunions, Congressos, Simposis i treballs de recerca.